Taxatierapport Haarlem Taxatieburo

Haarlem taxatieburo verzorgt voor een zeer voordelig tarief uw taxatie in Haarlem en omgeving. Uiteraard taxeren wij enkel volgens de laatste richtlijnen. Onze taxatierapporten worden zo opgesteld dat deze voldoen aan de eisen van alle hypotheekverstrekkers. Wij garanderen een snelle afwerking en streven ernaar om het taxatierapport binnen 24 te kunnen overhandigen.

Wanneer een taxatierapport nodig?

Een van de meest bekende situaties waarbij een taxatierapport nodig is, is de verkoop of aankoop van een woning. Echter zijn er meerdere situaties denkbaar waarbij een taxatierapport van belang kan zijn. Wij zetten de meest voorkomende situaties op een rij:

  • Kopen en verkopen van een woning;
  • Oversluiten van de hypotheek;
  • Een echtscheiding (verdelen van bezittingen);
  • Bepalen van de herbouwwaarde van de woning;
  • Verhogen van de hypotheek in verband met een verbouwing;
  • Wanneer u wenst te weten hoeveel uw bezittingen waard zijn.

Gevalideerd taxatierapport Haarlem & Amsterdam en omgeving

Wanneer u een hypotheek wilt aanvragen, is het van belang dat u een gevalideerd taxatierapport kunt overhandigen. Een NWWI taxatierapport voldoet aan de eisen van alle geldverstrekkers. Wij leveren al een gevalideerd rapport vanaf € 400,- (incl. btw).

NB. Zorg ervoor dat u op de hoogte bent van de eisen van uw hypotheekverstrekker met betrekking tot de geldigheidsduur van het taxatierapport. In de meeste gevallen is er maximum van zes maand, maar er zijn ook gevallen waarbij het rapport slechts drie maand oud mag zijn. 

Snel een taxatie nodig? Vraag hier uw taxatie aan!


Haarlem Taxatieburo is aangesloten bij VBO en het Nederlandse Register Vastgoed Tarieven. Wij zijn erkend lid van NWWI.